Duikcentrum de Aalscholvers

Leren duiken

Ben je nieuw in de duiksport? Duiken is een geweldig veelzijdige sport en we zijn er (natuurlijk) enorm enthousiast over. We hebben het beste met je voor, qua beleving en qua veiligheid, en we leggen je daarom graag in het kort wat uit over je opleiding en beantwoorden we wat veelgestelde vragen.

Welke cursus?

We hebben twee beginnersopleidingen in ons aanbod: de PADI Open Water Diver cursus en de GUE Rec 1 cursus. Neem even de tijd om te lezen over de verschillen tussen de opleidingen en de organisaties en kies wat het beste bij je past.

Eerst uitproberen?

Heb je nog nooit gedoken en wil je eerst kijken of het iets voor je is? Neem dan deel aan een introductieduik. Deze kunnen het hele jaar door georganiseerd worden, we plannen deze gewoon op aanvraag. Stuur een mailtje naar danielle@aalscholvers.nl voor meer informatie.

Scuba fun!

 

Tijdens de lockdown...

Wij zijn gedurende lockdown uiteraard gesloten, zoals al onze collega’s. Om je toch zo goed mogelijk van dienst te zijn, zijn wij open voor het afhalen van bestellingen en reparaties, voor het inleveren van reparaties en onderhoud, en voor onze B2B klanten.

Onze vaste tijden daarvoor zijn
Woensdag van 17:00 – 19:00
Zaterdag van 15:00 – 17:00
En verder in overleg. Bel ons op 013-5427308 of mail op info@aalscholvers.nl om een afspraak te maken.