Duikcentrum de Aalscholvers

Duikvaker

Dé beurs voor Sportduikers!

Op 4 en 5 februari in de Expo hallen in Houten is de jaarlijkse Duikbeurs, Duikvaker. Ook wij zijn weer aanwezig met een stand. Je kan ons vinden op standnummer 642.

Wat kan je van ons verwachten?

Natuurlijk is onze eigen GUE Instructeur Martijn Blommaert aanwezig om al je vragen over GUE te beantwoorden.

Speel je misschien met het idee om een GUE Fundamentals opleiding te gaan doen, maar weet je bijvoorbeeld niet of je materiaal geschikt is? Martijn vertelt je graag wat de mogelijkheden zijn. Liever meer weten over de andere GUE opleidingen zoals REC 1, 2 of 3 of DPV 1? Martijn vertelt het je graag!

Heb je geen tijd om op de beurs langs te komen? We helpen je natuurlijk ook graag in het Duikcentrum. Loop gerust eens binnen, de koffie staat altijd klaar.

Materialen

Verder hebben we op de stand natuurlijk de mogelijkheid om verschillende materialen te bekijken of zelfs aan te schaffen. Onze enthousiaste medewerkers kunnen je er alles over vertellen.

Een kleine selectie van de artikelen die je kunt verwachten

  • Diverse Halcyon producten zoals wings en lampen
  • Verschillende merken droogpakken
  • Automatenset
  • Dubbelsets
  • Jet Fins in verschillende kleuren
  • OMS Slipstream vinnen, dè lichtgewicht vinnen voor op vakantie
  • …en natuurlijk leuke aanbiedingen

Kom je niet uit de buurt en weet je al wat je graag wilt hebben? Laat het ons weten en we brengen het graag voor je mee zodat je het op de beurs kunt ophalen.

Informatie

Locatie
Expo Houten
Meidoornkade 24
3992 AE Houten

Openingstijden
Zaterdag van 10.00 uur – 18.00 uur
zondag vanaf 10.00 uur – 17.00 uur

www.duikvaker.nl

 

In verband met onze vakantie zijn wij gesloten van 14 tot en met 29 juli. In deze periode kunnen geplaatste bestelling niet verzonden worden. Sluiten