Bij ieder evenement op of aan het water, groot of klein, is het van belang dat de beveiliging goed geregeld is. Want waar veel mensen bij elkaar komen ontstaan er veiligheidsrisico’s.

Heeft u een evenement op of aan het water? Als één van de weinigen in Tilburg en omstreken bieden wij beveiligingsdiensten te water aan.

Je kunt je voorstellen dat evenementen en activiteiten in en rond het water extra risico’s met zich meebrengen. Het belang van ervaren, goed opgeleide vakmensen is dan ook groot. Onze professionals hebben dan ook de nodige trainingen en opleidingen gevolgd (o.a. reddend zwemmen, evacuatie te water en Eerste Hulpverlening). Kwaliteit in veiligheid staat bij Duikcentrum de Aalscholvers voorop.

Wij beschikken over een groot aantal duikers, een boot en onderwaterscooters zodat wij altijd in staat zijn om maatwerk te leveren. De standaard bezetting van een boot bestaat uit 2 personen. In overleg met de opdrachtgever kan er natuurlijk een aangepaste inzet bepaald worden.

18359388_1601078219931686_8452851880206989295_o

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag over onze werkzaamheden en maken met liefde een vrijblijvende offerte voor u op.

[contact-form to=’info@aalscholvers.nl’ subject=’Evenementen beveiliging’][contact-field label=’Naam’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-mail’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Website’ type=’url’/][contact-field label=’Reactie’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]