Onlosmakelijk verbonden aan Duikcentrum de Aalscholvers is ons Duikteam! Een groep van bijna 100 enthousiaste duikers die samen één doel voor ogen hebben: beter leren duiken in een gemoedelijke sfeer. We zijn een duikteam, geen vereniging. Dus geen commissies, ledenvergaderingen en andere zaken die afleiden van het plezier van het duiken. Voordelen van het jaarlidmaatschap zijn:

  • Gratis vulabonnement
  • Deelname aan de wintertraining .. hierover meer hieronder
  • Uitstapjes gedurende het seizoen
  • Nieuwjaarsduik, bbq’s etc.
  • Deelname aan vrije duiken in het buitenwater, geleid door een Divemaster of geheel vrij
Zwembadtraining

De zwembadtraining vindt plaats op donderdagavond van 21:30 tot 22:30.

We benadrukken graag dat onze zwembadtraining echt gericht is op een verbetering van je duikvaardigheden en het vergroten van je vertrouwen. Dus geen conditietraining (tenzij jullie daarom vragen) maar echte vaardigheidstraining. Deze training wordt gegeven door een Divemaster, Assistent Instructeur of Instructeur van onze eigen staff. Je wordt dus professioneel begeleid door een ècht trainingsschema waarin je niet alleen veel leert maar ook enorm veel lol zult hebben!

Rest ons te vermelden dat lidmaatschap van het duikteam open staat voor iedereen die echt klant is van De Aalscholvers en dat we een maximum aantal leden hebben. Wil je meer weten? Loop eens binnen in het duikcentrum en vraag ons hoe het ervoor staat.

Kosten

Het lidmaatschap kost je per maand een bescheiden € 28,50 en dat is inclusief de bovengenoemde voordelen. Wil je alleen wintertraining komen doen (natuurlijk op voorwaarde dat er plaats is) dan kost het je € 39,50 per maand gedurende de 6 maanden dat de training loopt. Het normale lidmaatschap loopt gedurende een periode van 12 maanden, daarna heb je 1 maand opzegtermijn. betaal je het jaarlidmaatschap ineens dat krijgt je 15% korting op het totaalbedrag.