IMG_8608Is je interesse in het duiken gewekt? Misschien heb je een cadeaubon voor een Discover Scuba gekregen van een vriend of vriendin?

Lijkt het je leuk om te gaan duiken maar heb je nog geen idee of het iets voor jou is? Meld je dan aan voor één van onze proeflessen. In één ochtend of avond maak je geheel vrijblijvend kennis met het duiken. De proefles begint met ongeveer een uurtje uitleg: hierin komen zaken die je beslist moet weten voor je met perslucht onder water gaat aan de orde. Ook krijg je informatie over opleidingen tot wereldwijd erkende PADI-brevetten. IMG_8486Daarna duik je zelf bijna een uur lang onder leiding van een instructeur in het zwembad. Je mag kiezen: we kunnen èchte oefeningen uit de Open Water Diver cursus doen, of alleen zweven, zwemmen en spelletjes spelen. Zo krijg je een goed beeld van wat een duikcursus inhoudt. Na afloop is er onder het genot van een drankje uitgebreid gelegenheid om gezellig na te kletsen en vragen te stellen (op het duikcentrum of in het zwembad, naargelang de gekozen dag).

De proeflessen worden natuurlijk door onze gekwalificeerde staff begeleid, zodat je plezier en veiligheid gegarandeerd zijn.

Iedereen van 10 jaar en ouder kan deelnemen aan een Discover Scuba proefles (vooraf aanmelden is gewenst).

_MG_4579De prijs is slechts € 59,-.
Aanmelden kan door een mail te sturen naar danielle@aalscholvers.nl of ons te bellen op 013-5427308.
Bestel je liever een waardebon dan kan dat hier.
Vind je het een beetje spannend dan geeft dat helemaal niks, je kan ook een privé proefles reserveren voor. We hebben hele geduldige instructeurs.
Privéles met 2 personen (1 instructeur), € 89,- pp
Privéles voor 1 persoon € 99,-

Een proefles kun je volgen op:   Donderdagavond van 19:00 tot 23:00

Medische zaken: Voor de veiligheid vullen alle deelnemers een korte vragenlijst in, waarop vragen staan over medische aandoeningen die tijdens het duiken een probleem zouden kunnen vormen. Als geen van deze van toepassing zijn teken je het formulier en kun je beginnen. Als er één of meerdere van toepassing zijn op jou moet je je door een arts voor wat betreft het duiken laten keuren, en een medische verklaring laten tekenen die bevestigt dat je gezond bent om te duiken.

Keuringen: Mocht een keuring op basis van het bovenstaande verplicht zijn, verwijzen we je graag door.

PADI Medische Verklaring downloaden