Is het al een tijdje geleden dat je voor het laatst gedoken hebt? Dan is het raadzaam om je basisvaardigheden eens onder de loep te leggen. Daar helpen we je graag bij!

IMG_9411

Wat?

In een avondvullend programma nemen we de belangrijkste basisvaardigheden met je door, zoeken we je duikuitrusting uit en brengen we een uur (of twee, afhankelijk van je wensen) onder water met je door. In dat uur komen alle kritische skills aan bod en is er ruimte om extra vaardigheden te herhalen die je graag nog eens uitvoert. Onze staff demonstreert waar nodig hoe je bepaalde handelingen nóg efficiënter uitvoert en we werken met je totdat je weer comfortabel bent en met vertrouwen je volgende duik in het buitenwater maakt.

Voor wie?

Iedereen met een duikbrevet, ongeacht organisatie. Sta je op het punt om op vakantie te gaan en heb je al een poos niet gedoken? Dan is deelname zeer aan te raden. Op bestemming wordt in het logboek gekeken naar recente ervaring om te zien of je zelfstandig mag duiken of onder begeleiding. Wij tekenen in je logboek af dat de review is doorlopen.

Wat kost het?

De Scuba Review kost:

  • € 99,- voor 1,5 uur in het zwembad, inclusief huur van de duikuitrusting
  • € 79,- voor 1,5 uur in het zwembad, als je je eigen apparatuur hebt
Aanmelden

Je kunt wekelijks, op donderdagavond, deelnemen aan een Scuba Review. Aanmelden kan per e-mail op info@aalscholvers.nl. We hebben een weekje nodig om je les in te roosteren.