Ben je geïnteresseerd in een bepaalde tak van de duiksport? Wil je graag goed voorbereid zijn vooraleer een type duik te maken?

Dan zijn Specialties een uitkomst. In relatief korte, praktijkgerichte opleidingen leren we je precies wat je moet weten om een bepaalde duik tot een doorslaand succes te maken. Specialties zijn ook de weg naar het hoogst haalbare recreatieve duikbrevet binnen het PADI systeem: Master Scuba Diver.

Voor alle PADI Specialties geldt dat de duiken die je in de Advanced Open Water Diver cursus hebt gemaakt (als je wilt) meetellen. Dat wil zeggen dat je Advanced Open Water Diepe Duik meetelt als duik 1 van de Deep Diver Specialty.

Bij de meeste Specialties hebben we leuke mogelijkheden om verschillende duikstekken in Nederland aan te doen. Zo leer je nog eens een nieuwe duikplaats kennen ook.

Dus wil je ook kunnen trimmen als een ninja, veilig dieper leren duiken of je droogpak beter onder controle krijgen? Klik hier op de opleiding die je het leukste lijkt en leer meer!


GOPR0012


 

Deep Diver
Wreck Diver
Nitrox
Night Diver
DPV Specialty
Drift Diver
Peak Performance Buoyancy
Underwater Navigator
Underwater Naturalist
Ice Diver
Dry Suit Diver
Digital Underwater Photographer