Voor duikers op ieder niveau – beginner tot gevorderd technisch duiker – hebben wij een deskundig advies op het gebied van training en duikmateriaal. Wij zijn een modern duikcentrum, maar met ouderwetse service, normen en waarden en een persoonlijke benadering.

Al sinds 1988 is ons Duikcentrum een begrip in duikend Nederland. Onze duikschool bestaat zelfs al veel langer! Op ongeveer 400m2 oppervlakte vind je onze uitgebreide shop, 3 leslokalen, een goed geoutilleerde werkplaats, compressorruimte en ons goed gevulde magazijn.

Wij leveren – uit voorraad – uitsluitend de beste kwaliteit duikmaterialen. Voor ieder budget hebben wij een passende snorkel- of duikuitrusting, en je bent verzekerd van kwaliteit omdat we al een voorselectie hebben gemaakt en alleen de beste merken vertegenwoordigd zijn in onze shop.

De beste reden om je eens bij ons te laten adviseren: wij duiken. Veel. Overal. In meren, zeëen, op wrakken (en erin), in grotten:

Dat wil zeggen, als je advies krijgt, dan slaat dat ook nog ergens op. Gewoon, omdat we niet alleen over duiken praten maar het ook echt doen. Al ons advies is dus gebaseerd op èchte ervaringen in de praktijk en ons streven is om zoveel mogelijk materiaal zelf te evalueren voordat we het in de collectie opnemen. Ons doel is dan ook je te helpen voorkomen dat je de verkeerde keuze maakt en later een tweede keer geld uitgeeft.

Liefst hebben we daarom dat je ons een keertje bezoekt, maar als we simpelweg te ver van je vandaan zijn, dan kun je natuurlijk ook terecht in onze webshop. Aarzel niet om ons te bellen (013-5427308) of te mailen als je vragen hebt.