Veel mensen kennen hem al: de frog kick, maar wat ons betreft kunnen het er niet genoeg zijn.
Door al het water naar achteren te verplaatsen maak je minder stof… en dat willen we natuurlijk allemaal wel. Maar wist je dat er meer vintechnieken zijn om van A naar B te gaan? En dat het ook prima mogelijk is om perfect op je plaats te roteren, of zelfs achteruit te zwemmen? Bedenk eens hoe handig dat kan zijn als je met je gezicht naar het rif ligt om een foto te maken en vervolgens je weg te vervolgen, zonder je af te hoeven duwen op een kwetsbaar koraalrif…

Wil je dat ook kunnen? Kom dan naar de workshop vintechnieken!

IMG_4156

Gebruik makend van een neutrale trim, buoyancy en vintechnieken beheers jij aan het einde van de avond ook de motoriek die nodig is om o.a. achteruit te zwemmen. GUE instructeur Martijn Blommaert verzorgt deze workshop vintechnieken, waardoor je direct een kijkje in de keuken van GUE krijgt.

Je krijgt uitleg over meerdere vintechnieken waaronder de:

  • frog kick
  • modified frog kick
  • flutter kick
  • modified flutter kick
  • back kick
  • helicopter-turn
Flutter-Seq1-4
Workshop duur:

2 uur theorie, field drills
1 uur zwembadles

Voor wie?

De workshop is geschikt voor iedereen met een duikbrevet.

Kosten:

De kosten bedragen slechts € 17,50 incl. koffie/thee en entree voor het zwembad. Apparatuur is eventueel te huur, graag vragen we je om dit vooraf te reserveren.
Wil je liever een eigen datum bepalen dan kan is dat geen probleem, de kosten bedragen dan € 79,- voor privé instructie.

Aantal plaatsen:

24 (minimum 4 deelnemers)

Op locatie:

We geven deze workshop ook graag op locatie bij jouw vereniging, duikschool of club. Neem contact op voor de mogelijkheden.