Het belang van het hanteren van een vinslag die geen stof op doet warrelen zal al wel duidelijk zijn: het zicht is niet meer alleen op de heenweg goed! Toch is dit in de meeste duikopleidingen een onderbelicht onderwerp. Wist je bijvoorbeeld dat er 4 duidelijk te definiëren vinslagen zijn? En dat je met de juiste techniek niet alleen perfect op je plaats kunt roteren, maar ook prima achteruit kunt zwemmen?

Bedenk eens hoe handig dat kan zijn als je met je gezicht naar het rif ligt om een foto te maken en vervolgens je weg te vervolgen, zonder je af te hoeven duwen op een kwetsbaar koraalrif…

Wil je dit ook allemaal kunnen? Kom dan naar onze inmiddels beroemde Workshop Vintechnieken! Er gingen je al ruim 750 zeer tevreden mensen voor!

IMG_4156

Gebruik makend van een neutraal drijfvermogen en een neutrale trim beheers jij aan het einde van de avond ook de motoriek die nodig is om o.a. achteruit te zwemmen. GUE Instructor Trainer Martijn Blommaert verzorgt deze workshop vintechnieken, waardoor je direct een kijkje in de keuken van opleidingsorganisatie GUE krijgt.

Je krijgt uitleg over diverse technieken, waaronder de:

  • frog kick
  • modified frog kick
  • flutter kick
  • modified flutter kick
  • back kick
  • helicopter-turn
Flutter-Seq1-4
Workshop duur:

2 uur theorie, field drills
1 uur zwembadles

Voor wie?

De workshop is geschikt voor iedereen met een duikbrevet.

Kosten:

De kosten bedragen slechts € 25,00 incl. koffie/thee en entree voor het zwembad. Apparatuur is eventueel te huur, graag vragen we je om dit vooraf te reserveren.
Wil je liever een eigen datum bepalen dan kan is dat geen probleem, de kosten bedragen dan € 99,- voor privé instructie.

Aantal plaatsen:

24 (minimum 4 deelnemers)

Op locatie:

We geven deze workshop ook graag op locatie bij jouw vereniging, duikschool of club. Neem contact op voor de mogelijkheden.