Volgens velen één van de lastigste dingen om je meester te maken, maar volgens ons met de juiste aanwijzingen zó te leren: het duiken in een droogpak.

Ervaar nu hoe comfortabel het droogpakduiken kan zijn, voel hoeveel meer gemak je hebt bij het omkleden, hoeveel bewegingsvrijheid, hoe goed je trim (balans) onder water kan zijn etc. etc… Nooit meer in je nakie in de kou omkleden en geen beknellend nat- of semidroogpak meer aan- en uit te trekken. Beleef het zelf: thuis je warme onderpak aantrekken en aan de waterkant binnen een minuut in je warme droogpak stappen. Zalig!

Ons voltallige instructieteam duikt (met reden) in een droogpak en wij zijn als geen ander toegerust om je te helpen van je eerste droogpakduiken een succes te maken!

Of je nu je eigen droogpak hebt, wilt aanschaffen, je je opleiding wilt verbreden op weg naar het Master Scuba Diver brevet, of het gewoon een keer wilt proberen – wij hebben het programma voor je. Heb je geen droogpak en wil je er één huren? Wij hebben de absolute top op het gebied van droogpakken te huur: De SANTI Elite Plus. Samen met de SANTI Flex 360 onderkleding heb je het nooit meer koud.

Opties:

Begeleide droogpakduiken met je eigen droogpak(elders aangeschaft)€ 150,- (2 duiken)
Begeleide droogpakduiken met je eigen droogpak(bij de Aalscholvers aangeschaft)€ 125,- (2 duiken)
Begeleide droogpakduik met huur SANTI Elite+
*Besluit je na de duik bij ons een Santi droogpak aan te schaffen dan ontvang je dit bedrag als korting
€ 125,-* (1 duik)
PADI Dry Suit Diver Specialty€ 209,- (1 zwembad-training plus 2 duiken)