IMG_5981De Rec 2 opleiding bouwt voort op de opgedane kennis en aangeleerde vaardigheden van de Rec 1 (of Fundamentals) opleiding. In deze opleiding ligt de focus op het ontwikkelen van reddingsvaardigheden, navigatievaardigheden en procedures en protocollen behorend bij het maken van nacht- en diepe duiken. Diepduikvaardigheden worden verbeterd middels intensieve ‘ascent training’, tevens wordt als ademgas Triox 30/30 geïntroduceerd als alternatief voor Nitrox 32 bij complexere duiken of duiken met een hoog inspanningsniveau.

Cursusduur

De Rec 2 opleiding duurt in totaal 5 dagen en zal in zijn geheel in het buitenwater plaatsvinden. Deze opleiding wordt in principe 5 dagen aaneengesloten gegeven, maar met een team van 3 deelnemers kunnen we flexibel plannen.

Voor wie?

Iedereen met een GUE Rec 1 brevet òf een GUE Fundamentals met Rec Pass.

Kosten

IMG_4426De Rec 2 opleiding kost € 850,- exclusief registratiegeld bij GUE. Inbegrepen is de huur van alle apparatuur en je nitroxvullingen. In dit stadium van je opleidingstraject gaan we er vanuit dat je je GUE standaarduitrusting compleet hebt, maar huren is natuurlijk nog steeds mogelijk.