IMG_7661-bewerktDe GUE Drysuit Primer is een opleiding die je voorbereidt op succesvol duiken met een droogpak. Naast uitleg over droogpakken en onderkleding wordt uiteraard ook de praktijk van het duiken in een droogpak belicht. Dit geheel in lijn met de GUE opleidingsfilosofie, zodat de technieken die je aanleert 1 op 1 toe te passen zijn in een later te volgen GUE opleiding als Rec1 of Fundamentals.

Voor wie?

Om deel te nemen moet je 16 jaar oud zijn, mentaal en fysiek gezond, en niet-roker. Een Open Water Diver brevet (of equivalent) is voldoende voor deelname.

Kosten

IMG_4487De kosten voor dit programma bedragen € 275,- p/p bij 2 deelnemers, plus de registratie bij GUE. Het aantal contacturen met je instructeur is naar schatting 10 uur.
Omdat dit een trainingsprogramma betreft en geen cursus, wordt het programma niet afgesloten met een pass or fail evaluatie, noch met een brevetpasje.

Duur

Dit programma wordt over het algemeen gedaan op één dag en omvat naast theorie, field-drills en oppervlakteskills ook minimaal 2 maar zo mogelijk 3 duiken.

Inhoud

IMG_4606De opleiding bestaat uit een combinatie van theorie, field drills en duiken. De focus ligt op drijfvermogen, houding (trim), balans, voortstuwings- en positioneringstechnieken en natuurlijk het succesvol gebruik van het droogpak.