Flesvullingen

In onze shop vullen we op 10 vulpunten tegelijk perslucht op zowel 232 als 300 bar. We hebben 200’000 liter buffercapaciteit op 330 bar: je fles wordt dus altijd snel gevuld en goed op druk afgeleverd.

DE TARIEVEN VIND JE HIER

Nitrox

Naast de persluchtinstallatie hebben we 4 vulpunten voor Nitrox. Dit standaardgas is voorgemengd en op buffer opgeslagen. EAN32 op buffer heeft veel voordelen:

  • Je fles hoeft niet zuurstofschoon te zijn
  • Nauwkeurig zuurstofpercentage (32.0% +/- 0,5% O2)
  • Geen wachttijden
  • Relatief lage vulkosten t.o.v. partial pressure blending

Voor een EAN32 vulling hebben wij geen speciale eisen ten aanzien van het stickeren van je fles: ter plaatse het mengsel analyseren, het vullogboek invullen en de analyse op je fles kenbaar maken is voldoende. Denk je nog wel aan je nitroxbrevet? Omdat ieder GUE brevet een nitrox-certificering inhoudt, volstaat dat ook.

Luchtkwaliteit

Onze vulinstallatie is recent vernieuwd en wordt periodiek onderhouden: nieuwe buffercilinders, leidingen, doseerventielen, vulslangen etc., alles is van de hoogste kwaliteit. Dit, gecombineerd met onze strenge luchtkwaliteitscontroles, garanderen je van de beste kwaliteit ademgas. Geen vocht (<2mg/m3), geen luchtjes, gewoon goed gevulde flessen. Onze BAUER V500 compressor is voorzien van een Securus® filterbewakingssysteem dat de luchtkwaliteit waarborgt.

Menggassen

We leveren ieder denkbaar mengsel op iedere mogelijke druk: Nitrox, Trimix, pure zuurstof en Heliox. GUE standaard trimixmengsels kunnen gemaakt worden zonder dat daarvoor je set in O2-service hoeft te zijn.

Het vullen van zuurstofsets voor duikverenigingen of rebreathercilinders is dus ook geen enkel probleem. Rebreatherflesjes moeten door ons in de afgelopen 12 maanden O2-service zijn gemaakt. We kunnen vullen in cilinders met pin-index en euro-O2 (bullnose DIN) afsluiters.

Schietsport

Natuurlijk vullen wij ook voor schietsport en paintball, op zowel 200/230 bar als 300 bar. Onze vulinstallatie heeft 5/8″ UNF M (male) aansluitingen. Neem je eigen vuladapter voor de bajonetkoppeling op je paintballcilinder mee!