Laden Evenementen
Deprecated: tribe_get_view is verouderd sinds versie 5.13.0. Gebruik in plaats daarvan On version 6.0.0 this function will be removed. Please refer to https://evnt.is/v1-removal for template customization assistance.. in /home/web1840/domains/aalscholvers.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 5213

« Alle Evenementen

Start GUE REC1

23 maart, 2023 @ 19:00 - 23:00

In de Rec1 opleiding word je opgeleid tot een bekwame, veilige en comfortabele duiker. Het is de beginnersopleiding binnen het GUE systeem: je wordt dus volgens de hoge GUE standaard getraind en je bouwt vanaf dag één aan een solide basis van vaardigheden waarvan de kern bestaat uit drijfvemogencontrole, trim, ademhalingscontrole, balans, voorstuwing- en positioneringstechnieken.
Daarnaast leer je een scala aan basisvaardigheden die je een competente, veilige duiker maken. Je leert alles over stresspreventie en het functioneren binnen een team. Alle vaardigheden die je leert hebben een directe toepassing in de praktijk en naast het teamaspect is veel aandacht voor het vergroten van je situationeel bewustzijn.

Lees hier verder: https://www.aalscholvers.nl/gue/rec-1/

Heb je vragen dan horen we het graag. Breng een bezoekje aan onze winkel of neem contact met ons op.

Gegevens

Datum:
23 maart, 2023
Tijd:
19:00 - 23:00
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, , ,