Duikcentrum de Aalscholvers
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

GUE Cave intro

14 maart

Helaas is deze dag helemaal volgeboekt.
Wil je weten of grotduiken jouw ding is?
 
Op 10 januari hebben we, in samenwerking met JP Bresser, de mijn “Christine” in Willingen (Duitsland) afgehuurd voor een grotduik-introductie. Tijdens deze dag zullen we starten met flink wat theorie over grotduiken. Gas management, communicatie & teamposities tijdens grotduiken, stress factoren, geologie en een uitleg over de dingen die je gaat zien en beleven tijdens jouw duik in deze voormalige leisteen-mijn. Allemaal zaken die normaliter tijdens de eerste dag van een cave1 klas aan de orde komen en je voorbereiden op de grotduik die je gaat maken. Na de theorie volgen er field drills en een uitgebreide briefing over de duik, gaan de teams –steeds 2 duikers- onder begeleiding van JP te water.
 
De kosten voor deze dag bedragen 150 euro per persoon. Dit is inclusief de toegangskosten voor de mijn. Een GUE-Fundamentals tech rating is de minimale vereiste om aan deze dag mee te kunnen doen.
Ga je later bij JP Cave 1 of Tech 1 volgen dan krijg je dan € 100,- korting omdat je deel hebt genomen aan deze intro.

Gegevens

Datum:
14 maart
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,

Tijdens de lockdown...

Wij zijn gedurende lockdown uiteraard gesloten, zoals al onze collega’s. Om je toch zo goed mogelijk van dienst te zijn, zijn wij open voor het afhalen van bestellingen en reparaties, voor het inleveren van reparaties en onderhoud, en voor onze B2B klanten.

Onze vaste tijden daarvoor zijn
Woensdag van 17:00 – 19:00
Zaterdag van 15:00 – 17:00
En verder in overleg. Bel ons op 013-5427308 of mail op info@aalscholvers.nl om een afspraak te maken.