Laden Evenementen
Deprecated: tribe_get_view is verouderd sinds versie 5.13.0. Gebruik in plaats daarvan On version 6.0.0 this function will be removed. Please refer to https://evnt.is/v1-removal for template customization assistance.. in /home/web1840/domains/aalscholvers.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 5211

« Alle Evenementen

GUE Drysuit Primer

10 juli @ 09:00 - 17:00

De GUE Drysuit Primer is een opleiding die je voorbereidt op succesvol duiken met een droogpak. Naast uitleg over droogpakken en onderkleding wordt uiteraard ook de praktijk van het duiken in een droogpak belicht. Dit geheel in lijn met de GUE opleidingsfilosofie, zodat de technieken die je aanleert 1 op 1 toe te passen zijn in een later te volgen GUE opleiding als Rec1 of Fundamentals.

Voor wie?

Om deel te nemen moet je 16 jaar oud zijn, mentaal en fysiek gezond, en niet-roker. Een Open Water Diver brevet (of equivalent) is voldoende voor deelname.

Kosten?

De kosten voor dit programma bedragen € 225,- p/p bij 2 deelnemers, plus de registratie bij GUE. Het aantal contacturen met je instructeur is naar schatting 10 uur.
Omdat dit een trainingsprogramma betreft en geen cursus, wordt het programma niet afgesloten met een pass or fail evaluatie, noch met een brevetpasje.

Op donderdagavond 7 juli behandelen we een deel theorie en maken we één zwembadduik, op zondag 10 juli behandelen we nog een deel theorie en maken we 2 buitenduiken.

Lees hier verder: https://www.aalscholvers.nl/gue-drysuit-primer/

Gegevens

Datum:
10 juli
Tijd:
09:00 - 17:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,