Laden Evenementen
Deprecated: tribe_get_view is verouderd sinds versie 5.13.0. Gebruik in plaats daarvan On version 6.0.0 this function will be removed. Please refer to https://evnt.is/v1-removal for template customization assistance.. in /home/web1840/domains/aalscholvers.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 5211

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

PADI DPV Specialty

5 juni @ 09:30 - 17:00

€209.00

Eén van de leukste trainingen om te volgen is zonder twijfel de DPV specialty. Bij de Aalscholvers doen we dat (natuurlijk) niet met grappige SeaDoo scootertjes – nee – we doen het met professionele scooters van Suex 

Een DPV stelt je in staat om zonder inspanning enorme afstanden af te leggen onder water. Met onze DPV’s tot wel 9 kilometer op één acculading. In een ontspannen duik van een uurtje zwem je gemiddeld niet meer dan 300 à 500 meter, nu overbrug je moeiteloos 3 tot 5 kilometer! Je ziet je bekende duikstekken op een heel andere manier en komt op plekken waar je normaal nooit zou kunnen komen. En je hebt veel meer lol onderweg!

De DPV specialty is in één dag af te ronden. Voorafgaand aan de duik krijg je in het duikcentrum (of bij mooi weer, aan de waterkant) de nodige instructies.

Deze korte theoriesessie omvat:

  • Opbouw van de DPV
  • Uitleg over de functionele componenten
  • Onderhoud en voorbereiden voor gebruik
  • Afstellen, uitbalanceren en bedienen
  • In-water procedures

Vervolgens maken we twee buitenwaterduiken.
Deze specialty is het hele jaar te volgen.

Kosten: € 209,-

Inbegrepen in de cursusprijs:

  • Brevetteringskosten
  • DPV huur

Pas na het volgen van de DPV specialty is het mogelijk om op navolgende dagen de scooter te huren.

 

Gegevens

Datum:
5 juni
Tijd:
09:30 - 17:00
Kosten:
€209.00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar