Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Start PADI Divemaster opleiding

7 december @ 19:00 - 23:00

Als Divemaster treed je toe tot de PADI Professionals. Het is de eerste stap in een carrière in de duikwereld. Als Divemaster kun je wereldwijd terecht bij divecenters en resorts. De naam Divemaster zegt al: je bent een ervaren en professionele duiker die in staat is anderen vaardigheden te leren, PADI instructeurs te assisteren en vrije duiken te begeleiden.

Theorie

Volg interactieve lessen over programma’s en activiteiten onder leiding van de Divemaster, duikveiligheid en risicomanagement, de waterwereld en meer. Werk in je eigen tempo, online of offline, met een computer of mobiel apparaat. Neem contact op met je instructeur als je vragen hebt.

  • eLearning tijdsbesteding: 8-12 uur

Praktijk

Doe praktijkervaring op met het geven van duikbriefings, het assisteren bij cursussen en het leiden van onderwatertours. Leer hoe je op problemen kunt anticiperen en hulp kunt bieden, en een noodhulpplan kunt opstellen. Maar ook hoe je je navigatie- en probleemoplossingsvaardigheden kunt verbeteren door middel van praktische workshops.

  • Vereisten: PADI Rescue Diver-brevet (of een ander kwalificerend brevet); binnen de afgelopen 24 maanden de Emergency First Response®-cursus in primaire en secundaire zorg (of een andere, kwalificerende cursus) hebben afgerond; minimaal 40 duiken hebben gemaakt en gelogd; door een arts duikmedisch zijn goedgekeurd binnen de afgelopen 12 maanden.
  • Totale tijdsbesteding: Zwembadlessen in de winterperiode en stages in het voorjaar
  • Minimum leeftijd: 18 jaar (15 jaar voor Junior Divemaster)

Gegevens

Datum:
7 december
Tijd:
19:00 - 23:00
Evenement Categorie: