Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Verras jouw Valentijn

15 februari @ 19:00 - 23:00

Verras jouw valentijn met een proefduik met fotoshoot. Kom samen of boek voor één persoon een proefduik, mogelijk op iedere donderdagavond.

Bestel hier jouw aanbieding: https://www.aalscholvers.nl/product/valentijnsaanbieding/

Liever een “gewone” proefduik, dat kan natuurlijk ook!

Is je interesse in het duiken gewekt? Misschien heb je een cadeaubon voor een Proefduik gekregen van een vriend of vriendin?

Lijkt het je leuk om te gaan duiken maar heb je nog geen idee of het iets voor jou is? Meld je dan aan voor één van onze proeflessen. In één ochtend of avond maak je geheel vrijblijvend kennis met het duiken. De proefles begint met ongeveer een uurtje uitleg: hierin komen zaken die je beslist moet weten voor je met perslucht onder water gaat aan de orde. Ook krijg je informatie over opleidingen tot wereldwijd erkende PADI-brevetten. IMG_8486Daarna duik je zelf bijna een uur lang onder leiding van een instructeur in het zwembad. Je mag kiezen: we kunnen èchte oefeningen uit de Open Water Diver cursus doen, of alleen zweven, zwemmen en spelletjes spelen. Zo krijg je een goed beeld van wat een duikcursus inhoudt. Na afloop is er onder het genot van een drankje uitgebreid gelegenheid om gezellig na te kletsen en vragen te stellen (op het duikcentrum of in het zwembad, naargelang de gekozen dag).

De proeflessen worden natuurlijk door onze gekwalificeerde staff begeleid, zodat je plezier en veiligheid gegarandeerd zijn.

Iedereen van 10 jaar en ouder kan deelnemen aan een Discover Scuba proefles (vooraf aanmelden is gewenst).

_MG_4579

De prijs is slechts € 59,-.

Aanmelden kan door een mail te sturen naar danielle@aalscholvers.nl of ons te bellen op 013-5427308.

Boek je liever een privéles dan kan dat ook. De kosten hiervan zijn:

Privéles met 2 personen (1 instructeur), € 89,- pp
Privéles voor 1 persoon € 99,-

Gegevens

Datum:
15 februari
Tijd:
19:00 - 23:00