Laden Evenementen
Deprecated: tribe_get_view is verouderd sinds versie 5.13.0. Gebruik in plaats daarvan On version 6.0.0 this function will be removed. Please refer to https://evnt.is/v1-removal for template customization assistance.. in /home/web1840/domains/aalscholvers.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 5213

« Alle Evenementen

Workshop Vintechnieken

8 december @ 19:00 - 23:00

€22.50

Wil je geen risico lopen beboet te worden door de Trim Police?

Lees dan door!
Door al het water naar achteren te verplaatsen maak je minder stof… en dat willen we natuurlijk allemaal wel. Maar wist je dat er meer vintechnieken zijn om van A naar B te gaan? En dat het ook prima mogelijk is om perfect op je plaats te roteren, of zelfs achteruit te zwemmen? Bedenk eens hoe handig dat kan zijn als je met je gezicht naar het rif ligt om een foto te maken en vervolgens je weg te vervolgen, zonder je af te hoeven duwen op een kwetsbaar koraalrif…

Wil je dat ook kunnen? Kom dan naar de workshop vintechnieken!

IMG_4156

Gebruik makend van een neutrale trim, buoyancy en vintechnieken beheers jij aan het einde van de avond ook de motoriek die nodig is om o.a. achteruit te zwemmen. GUE instructeurs Martijn Blommaert, Rick van Beerendonk, Richard van de Logt en Paul Berkhout verzorgen deze workshop vintechnieken, waardoor je direct een kijkje in de keuken van GUE krijgt.

Je krijgt uitleg over meerdere vintechnieken waaronder de:

  • frog kick
  • modified frog kick
  • flutter kick
  • modified flutter kick
  • back kick
  • helicopter-turn
Flutter-Seq1-4
Workshop duur:

2 uur theorie, field drills
1 uur zwembadles

Voor wie?

De workshop is geschikt voor iedereen met een duikbrevet.

Kosten:

De kosten bedragen slechts € 22,50 incl. koffie/thee en entree voor het zwembad. Apparatuur is eventueel te huur, graag vragen we je om dit vooraf te reserveren.

Aantal plaatsen:

24

Gegevens

Datum:
8 december
Tijd:
19:00 - 23:00
Kosten:
€22.50
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , , ,

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Workshop Vintechnieken
22.50
Onbeperkt